Nya Burlövsbadet

Fredagen den 11 mars invigde Burlövs kommun sitt nya moderna badhus. En storlagen tillställning med över 400 besökare som fick se när badpersonalen visade upp det nya Burlövsbadet. Det blev en kväll som bestod av stor nyfikenhet, förväntan och mycket glädje. Ledorden för Burlövsbadet är liv och rörelse. Här ska alla kunna röra sig, ha kul och må bra. Det erbjuds ett stort utbud av aktiviteter för såväl stora som små, så som babysim, motionssim, vattengymnastik, gym och gruppträning. Detta är en plats för alla!

Som systemleverantör till Burlövs gamla badhus är vi glada och stolta att kommunen valt att fortsätta samarbeta med oss på Entry Event. Förutom entré-, kassa- och bokningssystem har dom bland annat valt vår Lagerfunktion med stöd för in-/utleveranser och inventering, samt integration med Gantner för läsare, skåplås och returautomater till det nya badhuset. Men även kassasystem till fritidsverksamheten Ung i Burlöv.

Ung i Burlöv är en öppen fritidsverksamhet för ungdomar mellan 13–18 år. Här anordnas många olika ungdomsbaserade aktiviteter att ta de av på sin fritid, vilket innebär att ungdomarna själva planerar och genomför dem. Verksamheten bygger främst på ungas egna initiativ och delaktighet samt att uppmuntra ungdomar gällande aktiviteter, projekt och evenemang i kommunen.

Tack Burlövs kommun för förtroendet och att vi får vara med på er framtida stadsutveckling.

Burlövsbadet väljer Entry Event

Dela
Dela
Dela

Relaterade nyheter

Johan Kronberg pekar på kiosken

Entry Event Kiosk

Vår tanke med vårt ekosystem, Entry Event Ticket, är ju att addera värdeskapande och egen

Ny kund Åland museum

Vi ser fram emot att stötta Åland museum med biljetthantering, kassasystem och systemintegration med befintliga