Badhus 💛 Entry Event

Ett par Är med en trÄkig pandemi bakom oss har gjort att mÄnga simhallar fÄtt hÄlla stÀngt.

Trots det har man ÀndÄ försökt göra det bÀsta av det. För att undvika onödig kontakt har pandemin pÄskyndat digitaliseringen av samhÀllet.

Vi pĂ„ Entry Event tog steget lĂ€ngre och utvecklade ”SĂ€ker gĂ€st”. En verktygslĂ„da som hjĂ€lper din verksamhet pĂ„ ett tryggt och kontrollerat sĂ€tt. Med hjĂ€lp av kontaktlösa entrĂ©er och onlinebokning med onlinebetalning har man kunnat begrĂ€nsa antalet samtidiga gĂ€ster. Vilket har gjort att mĂ„nga simhallar Ă€ndĂ„ kunnat hĂ„llas öppna.

Simhallar Àr en viktig del av samhÀllet. Det Àr en samlingsplats dÀr gammal som ung kan njuta av gemenskap, avkoppling, motion och lek. Enligt statistik drunknar ca 400 personer per Är, 19% av dessa Àr barn. Detta ska inte behöva hÀnda dÀrför Àr vattenvana och simkunnighet en viktig del i livet. Ingen ska behöva drunkna pÄ grund av bristande simkunskaper. Att kunna simma Àr dock en fÀrskvara som behöver underhÄllas bÄde för stora som smÄ dÀrför Àr det helt avgörande att det finns god tillgÄng till uppvÀrmda badanlÀggningar samt resurser.

Ett entré- och bokningssystem frÄn Entry Event gör det möjligt att förenkla din verksamhet sÄ att resurser kan lÀggas pÄ sÄdant som verkligen Àr viktigt, sÄ som simskolepersonal och badvakter.

Nu nÀr pandemin Àntligen börjar gÄ mot sitt slut behöver vi tÀnka och arbeta pÄ ett nytt sÀtt dÀrför blickar vi framÄt mot ett smart, modernt och attraktivt bad-Sverige, dÀr vi pÄ Entry Event finns med för att hjÀlpa er framÄt.

Tillsammans gör vi skillnad !

Dela
Dela
Dela

Relaterade nyheter

Johan Kronberg pekar pÄ kiosken

Entry Event Kiosk

VÄr tanke med vÄrt ekosystem, Entry Event Ticket, Àr ju att addera vÀrdeskapande och egen

Ny kund Åland museum

Vi ser fram emot att stötta Åland museum med biljetthantering, kassasystem och systemintegration med befintliga