Välkommen Piteå till Entry Event

Ännu en gång är vi stolta att presentera en ny kund till familjen. Nu hälsar vi Piteå kommun välkommen till Entry Event.

I kommunen finns i nuläget tre kommunala badhus, Öjeby simhall, Munksunds simhall och Hortlax sim- och sporthall, samt Norrstrands utomhuspool.

Badhusen skall moderniseras med nya kassasystem som kan hantera flera betalfunktioner så som kontanter, kort och swish. Samt passageläsare för biljett, kort och tagg.

För ytterligare effektivitet och bättre upplevelse kommer dom använda sig av ett bokningssystem med entré-, pass- och kursbokning med direktbetalning så som kort och swish.

Öjeby simhall som är kommunen största anläggning hittar du simbassäng, varmbassäng, bastu samt bubbelpool. Förutom det stora utbudet av vattenaktiviteter så som simskola och vattenträning, finns även Actic gym som hyresgäst. För att deras medlemmar ska kunna använda sig av sina befintliga medlemskort kommer Entry Event och Actics IT-system integrera mot varandra. Det innebär att Actics medlemskort kommer fungera i Entry Events läsare och dörrar samt för säkerhet kontrollerar att dessa är giltiga. Detta för att få bästa möjliga gäst-upplevelse.

I Munksunds simhall erbjuds ett gediget utbud av aktiviteter. Från september-maj erbjuds förutom allmänt bad bland annat vattengymnastik, motionssim, simskola, gym, massage och yoga. Här hålls även islivräddarutbildningar.

Hortlax sim- och sporthall håller öppet mellan oktober-april. Här kan du välja att ta en simtur eller gå på ett gympass. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av aktiviteter så som allmänt bad, vattengymnastik, babysim, simskola, gym samt relaxdagar.

Ett stenkast från centrala stan ligger den barnvänliga och tempererade utomhuspoolen Norrstrand som erbjuder hela två roliga vattenrutschkanor. Inne i poolområdet finns bland annat toaletter och omklädningsrum med dusch, uteduschar samt kiosk. Norrstrands utepool har öppet 10–12 veckor under sommaren och alltid med anställda badvakter på plats.

Ännu en gång hjärtligt välkomna till Entry Event. Vi kommer som alltid göra vårt yttersta för att ni och era besökare ska vara nöjda och hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Öjeby simhall

Läs mer om Entry Event på LinkedIn 💬

Dela
Dela
Dela

Relaterade nyheter

Johan Kronberg pekar på kiosken

Entry Event Kiosk

Vår tanke med vårt ekosystem, Entry Event Ticket, är ju att addera värdeskapande och egen

Ny kund Åland museum

Vi ser fram emot att stötta Åland museum med biljetthantering, kassasystem och systemintegration med befintliga