Skånes största nöjespark öppnar upp!

Tosselilla öppnar nu efter långa och gedigna förberedelser. Vi är generellt väldigt glada att det äntligen är dags för Sveriges besöksnäring, parker, sommarland och kultur- och fritidsverksamheter att nu kunna erbjuda allmänheten en händelserik sommar i allt högre utsträckning. Att Skånes största nöjespark har valt att samarbeta med oss på Entry Event är såklart extra kul.

Tosselilla logotyp

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen med massor av skoj att göra för stora som små. Närmare femtio olika aktiviteter och attraktioner i kategorierna Kul på hjul (Go-cart m.m.), Sommarlek (lekland & klättring), Tarzanskogen, Tivolilandet, Tossearken (djurpark) och Vattenlandet med poolhäng och häftiga rutschbanor. Därtill ett tiotal enheter för mat och dryck när hungern kallar på.

”Varje år hyr många företag och föreningar hela Tosselilla. Vi är duktiga på Familjedagar, mässor och andra festligheter. Tosselilla har kapacitet att ta emot uppåt 10000 besökare per dag. Vi kan ordna matbufféer, korvgrillning, scen och arrangemangstält. Vi har skånes största grillplats under tak (2×60 m).”

– Tosselilla

Entry Event levererar entré- och gästsystem, moderna och mångsidiga kassor med pekskärm, handdatorer för visering av biljetter, ekonomisystemsintegration, onlinebokning och biljettförsäljning i egen biljettshop. Trygghet och enkelhet för alla gäster med Säker gäst och redundant drift med säker lagring. Verksamheten har också satsat på självbetjäning för restaurang, vilket innebär att gästen enkelt kan förbeställa sin mat utan att köa, och därtill externt systemstöd för kundkommunikation och CRM. Gästerna rekommenderas att förköpa sina inträden och säsongskort online i webbshoppen, vilket i praktiken talar för ökad beläggning då gästen i många fall bokar in besöket långt i förväg. Ett beteende som är här för att stanna och som kommer kunna förstärkas via digital kommunikation och CRM. Människor vänjer sig i allt högre grad med att planera och boka i förväg, och man bokar och betalar gärna enkelt direkt i mobilen.

Skånes största nöjespark & Entry Event
Johan på LinkedIn: Tosselilla öppnar upp

I juli går sommarlandet in i högsäsong och med Zebra Touch Computer, en ruggad och stryktålig handdator, så kan medarbetarna enkelt scanna av och visera inkommande gäster på ett snabbt och tillförlitligt sätt. Flexibiliteten är stor och biljetterna kan också läsas av direkt i kassan. Via dashboards och statistikpaneler kan ledningen följa gästflödet och i realtid se hur det går i anläggningen med den löpande försäljningen, vilket möjliggör god och effektiv planering av den dagliga verksamheten.

Supportavtalet säkerställer vår tillgänglighet långt över sommarparkens öppettider, från god morgon (06:00) till härlig sommarkväll (22:00), 365 dagar om året.

Skånes största nöjespark öppnar lördagen den 5:e juni. Förboka och köp din biljett här. Välkommen!

Dela
Dela
Dela

Relaterade nyheter

Johan Kronberg pekar på kiosken

Entry Event Kiosk

Vår tanke med vårt ekosystem, Entry Event Ticket, är ju att addera värdeskapande och egen

Ny kund Åland museum

Vi ser fram emot att stötta Åland museum med biljetthantering, kassasystem och systemintegration med befintliga