top of page

Gästen i fokus ger tillväxt

Uppdaterat: 10 maj 2022

Välkommen Johan!

Vi har glädjen att få välkomna Johan Kronberg till Entry Event.

Johan har gedigen erfarenhet inom rådgivning och affärskonsultering mot stora och små verksamheter och kommer arbeta tillsammans med nya och befintliga kunder för maximerad kundnöjdhet och nytta av våra tjänster.


- Mitt intresse är att alla gäster och kunder får bästa möjliga upplevelse! Förutom att verka ansvarsfullt och skydda allas hälsa, både i möten och produktutveckling, så ska det bli fantastiskt kul att assistera varje kund att nå sina mål.


Snabbare och smidigare Autogiromedgivanden med BankID


Vill du slippa krångliga utskrifter och tidskrävande pappershantering? Med hjälp av en ny integration kan vi nu erbjuda möjligheter för era kunder att signera sitt Autogiromedgivande via BankID eller signeringsplatta.


Ta kontakt med oss så berättar med om hur du kan få ett smidigare medgivandeförfarande!


PS. Fler spännande nyheter kring BankID kommer inom kort... håll utkik!


Få hjälp med hantering av deltagarrestriktioner direkt i ditt system


Det kan vara en utmaning att på ett tryggt sätt leva upp till Folkhälsomyndighetens regler kring besöks-/deltagarbegränsning vid aktiviteter så som motion-/idrottsutövning (källa), evenemang och sammankomster (källa, källa).


I Entry Events system finns det flera möjligheter som hjälper dig som arrangör med begräsningarna, t.ex. funktionen Evenemangsbiljetter. Dessa kan du sälja både i kassan och online / i er webshop.

Kontakta oss för mer information kring hur vi kan förenkla er vardag.

Köpings Kommun väljer Entry Event


Hjärtligt välkomna säger vi till Köpings Kommun som har valt Entry Event till sin nya simhall Köpings bad & sport.


Genom att nyttja våra nya funktioner för internt saldo hjälper vi Köpings kommun att slippa krångliga kortköp och kontanthantering inne i simhallen.


Policy för webbläsarstöd för publika tjänster


För våra publika tjänster så som e-handel, bokning och medlemsportal så förtydligar vi vilka webbläsare vi stödjer genom en policy för webbläsarstöd. Policyn baseras på krav som kommer från att våra publika tjänster måste skydda användarens personuppgifter, erbjuda säkra betalningar samt ha ett modernt, användarvänligt och köpfrekvensoptimerat gränssnitt. Du kan nå vår Policy för webbläsarstöd för publika tjänster via följande länk:


Policy för webbläsarstöd för publika tjänster


Sammanfattningsvis stödjer vi nyare versioner av Chrome, Safari, Edge och Firefox på mobila enheter och dator. Vi kan tyvärr inte längre erbjuda stöd för föråldrade webbläsare som Internet Explorer 11, utan att tumma på ovan nämnda säkerhets- och användarvänlighetskrav.


I framtida versioner av våra publika tjänster kan ni förvänta er följande: Tjänsterna kommer precis som idag fungera för en överväldigande majoritet av alla användare. Om en känd webbläsare används med en version som inte lever upp till våra säkerhets & funktionskrav, så kommer vi att hänvisa användaren till en sida som informerar om vad som skett samt ger råd om hur denna uppgraderar till en säker version.


Om du har frågor kring något av detta så får du mer än gärna höra av dig.

bottom of page