top of page

Swish för handel, Mobil biljettscanning, Nordea Connect och förstärkt kundsupport.

Uppdaterat: 10 maj 2022

Nya medarbetare, spännande produktnyheter, hantering av pandemirestriktioner och mycket mer...

3 smarta produktnyheter som kan lyfta ditt kundmottagande

Vi förbättrar ständigt våra produkter och system för att göra din vardag så effektiv och smidig som möjligt. Nu släpper vi tre nya funktioner i version 1.7 som kan förbättra och snabba upp mottagandet av era gäster/kunder:

 1. Smidigare Swish-betalningar i kassan. Nyttjar du vår Swish-integration kan du nu snabba upp dina kontantlösa betalningar. Scanna kundens unika QR-kod i appen och swish så är köpet betalt.

 2. Mobil biljettscanning i din Android-telefon. Flexibla entréer, extra resurser i rusningstid eller kanske en trygg backup-lösning? Nu kan vår app för mobil biljettscanning köras i en vanlig Android-mobil.

 3. Automatisk hämtning av kunduppgifter från PAR-registret / Bisnode. Att registrera kunduppgifter manuellt i kassan kan ta lång tid och det finns risk för att det blir fel. Med hjälp av vårt förnyade samarbete med Bisnode och en ny integration mot deras PAR-register kan du effektivisera och säkerställa er kundregistrering.

Louise Forsén

Varmt välkommen Louise till Entry Event!


För att kunna leverera ännu bättre service till våra kunder har vi rekryterat Louise Forsén. Louise är supportexpert och kommer att stärka vårt team som arbetar med kundsupport. Louise har lång erfarenhet av kundservice och kommer senast från Paulig-koncernen samt har också verkat inom turist- och besöksnäringen i Norden. Vi är väldigt glada att ha Louise i teamet framåt!

 
Nordea Connect - Online payments made simple

Nordea Connect ger dig nya möjligheter

Nu vässar vi vårt utbud av betalningsleverantörer i webbshop & bokning med Nordea Connect. En av de stora fördelarna med Nordea Connect är bredden av betalmöjligheter som de erbjuder - vilket kan leda till ökad konverteringsgrad, inte minst för dig som har gäster från våra Nordiska grannländer. Här följer några exempel:

 • Kort (Visa, MasterCard, AmEx, Dankort)

 • Elektroniska betalningar

 • Swish

 • MobilePay - Danmark

 • Vipps - Norge

 • Siirto - Finland

 • Faktura / AfterPay

 • Apple Pay

 
Digitalisera dina köer och slipp köbildning
Hantera ditt gästflöde med Entry Event Säker Gäst

Planerar du också för en säsong med krav på att bland annat begränsa antalet samtidiga gäster?


Med vår verktygslåda "Säker gäst" kommer du bland annat att kunna:

 • Låta gästerna själva boka sitt eget tillfälle med hjälp av self-service online och därmed slippa trängsel och långa köer i kassan/entrén

 • Ha koll på hur många samtida gäster ni har i varje givet ögonblick

 • Arbeta med kontaktlöst gästmottagande och betalning

Vill du veta mer om systemet och dess funktioner, få information om hur vi kan förenkla er vardag eller kanske få en demo av systemet? Välkommen att höra av dig!

bottom of page