Entry Event Mölndal karriär.jpg

Karriär

Bli en del av Entry Event!

 

Entry Event är i en tillväxtfas och vi är givetvis alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade människor som vill vara med i ett härligt gäng. Vi är ett kompakt och kompetent team med stark vilja att utveckla framtidens entré-, kassa- och bokningssystem inom besöksnäringen. Vare sig det gäller Support, Helpdesk, Testning, Utveckling, Teknik eller Försäljning - så är du välkommen att höra av dig!

Se våra öppningar nedan eller skicka en spontanansökan så kan vi se om du matchar med kommande behov. 

Fullstack-utvecklare till Entry Event


Entry Event skapar framtidens ekosystem för betalningar, bokningar och gästservice med bästa möjliga upplevelse i fokus! 🙂

Vi har sedan 2015 utvecklat vår egna och nya plattform, som är ett heltäckande kassa-, biljett- och bokningssystem med webbshoppar och appar som möter konsumentens ökande förväntan på tillgänglighet, flexibilitet och kundservice. Vår vision är bästa möjliga upplevelse för våra kunders gäster.

Vi har hundratalet kunder såsom Parken Zoo, Tosselilla, Astrid Lindgrens Värld, Sunne sommarland, Alfons åbergs kulturhus, Kreativum och Stockholms Stad:s simhallar och bibliotek. Vi hjälper våra kunder med sin digitala gästservice och fysiska kassalinje, där den starka trenden är övergång till e-handel, förköp och biljetter online.

Vi välkomnar dig som drivs av att skapa bästa möjliga användarupplevelse. Vårt kassasystem har moderna betalningsalternativ och kan leverera biljetter och inträden på valfritt sätt; traditionellt på papper eller företrädesvis digitalt via appar, RCS, sms, mejl, QR eller RFID. Vi stödjer givetvis BankID, Swish, Apple Wallet och allehanda checkouts såsom Klarna och Nets Easy. Vi har integrationer med webbutiker via Entry Event e-commerce API.

Vi söker dig som är Fullstack och vill spela över hela planen.

Du behärskar .NET / .NET Core och C#. Det är positivt men inte ett måste om du har känsla för design och frontend. Du kan skapa kompletta features och ska kunna göra ett försök i exempelvis React om det behövs. Erfarenhet av JavaScript är således en förutsättning.

Vi har börjat införa Blazor i ökande omfattning, så att du kan eller vill lära dig mer om detta är behövligt. Andra tekniker och verktyg är SQL Server, EventStore, MariaDB (på test) samt Bitbucket , Team City och Octopus Deploy. Vi tillämpar Scrum och Kanban.

Utvecklingsteamet ska växa och vi ser positivt på individer som vill ta framtida gemensamt ägandeskap över koden och bli specialist på någon av våra delsystem/produkter. Det är en fördel men inte ett krav om du på sikt vill arbeta längs hela vår applikationsbredd över front- och backend.

Vi har ett flexibelt arbetssätt och erbjuder mycket frihet och ansvar jämte balans i livet. Flexibla arbetstider, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och fortbildning på arbetstid är en del av vårt erbjudande.

Vi är en hybrid arbetsplats med möjlighet till remote work. Vi har ett rymligt kontor med högt i tak, samtidigt som du kan jobba på distans hemifrån i en omfattning som du påverkar långt själv, förutsatt viss återkommande närvaro på kontoret i Mölndal.

Ring eller mejla gärna Johan vid frågor. Urval och intervjuer sker löpande, så hör med fördel av dig snarast. Välkommen med din ansökan! 🌟

Sista ansökningsdag 5:e december.

___________________

Johan Kronberg

Tillväxtchef

jk@entryevent.se

031-361 90 11 (direkt)
Front-end-utvecklare till Entry Event [tjänsten tillsatt]


[Tjänsten är tillsatt. Kontakta oss gärna för dialog om framtiden! ]

Nu utökar vi produktionskapaciteten i vårt ekosystem inom webb-, entré- och gästservice! 👩‍💻

Entry Event är ett personligt produktbolag som skapar ett heltäckande entré- och bokningssystem med webbshoppar och appar som möter konsumentens ökande förväntan på tillgänglighet, flexibilitet, kundservice och kundnöjdhet. Vår vision är bästa möjliga upplevelse för våra kunders gäster.

Vi har hundratalet kunder inom kommuner, nöjesparker, simhallar, science centers, djurparker och kulturverksamheter såsom Parken Zoo, Astrid Lindgrens Värld, Sunne sommarland, Alfons åbergs kulturhus, Kreativum och Stockholms Stad:s simhallar och bibliotek. Vi hjälper våra kunder med sin digitala gästservice och fysiska kassalinje. Trenden är övergång till e-handel och förköp av biljetter och årskort online.

Vi söker nu dig med fokus på front-end som vill arbeta med JavaScript/TypeScript, React, HTML och CSS samt stötta det befintliga teamet med design och UX. Vi liksom du ser möjlighet att bli produktiv relativt snabbt. Det är positivt om du på sikt vill ta ägandeskap för vår webbutik och bokning.

Vi har ett flexibelt arbetssätt och erbjuder mycket frihet och ansvar jämte balans i livet. Flextid, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och fortbildning på arbetstid är en del av vårt erbjudande.

Vi har ett rymligt kontor med högt i tak (bokstavligen, i Krokslätts fabriker) samtidigt som du kan jobba hemifrån, på distans, förutsatt att du kan vara på Mölndalskontoret med jämna mellanrum.

Har du en stark vilja att lära dig nya saker och är laddad för en digital framtid? Då är du välkommen med din ansökan! 🌟

Ring eller mejla gärna Johan vid frågor. Urval och intervjuer sker löpande, så hör med fördel av dig snarast.

Sista ansökningsdag 22:e oktober.

__________________

Johan Kronberg

Tillväxtchef

jk@entryevent.se

031-361 90 11 (direkt)