top of page

Integritets- och Cookie-policy


Entry Event Sweden AB (nedan kallade Entry Event alt. ”vi”) är mån om era personuppgifter och att skydda dem. Vi har därför på vår webbplats en integritets- och cookie-policy som tagits fram i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). På vår webbplats samlas personuppgifter in när du vill bli uppringd, prenumererar på nyhetsbrev samt när du skickar in meddelande via kontaktformuläret. Vi använder informationen som samlas in för att kunna utföra våra tjänster (till exempel svara på ett mejl som skickats till oss via kontaktformuläret) samt vid underlag för klientanalyser, affärsutveckling, statistik och för marknadsföring. Vi använder också cookies på vår webbplats. Vid utnyttjande av tjänsterna ovan samtycker du till insamlingen.

 

Vilka personuppgifter behandlar vi?

För samtliga personuppgifter som samlas in krävs ditt samtycke. För att vi ska kunna utföra en del uppgifter behöver vi dina personuppgifter. När du skriver in ditt telefonnummer för att bli uppringd sparas telefonnumret till dig, denna information sparas i _____ dagar och efter denna period raderas informationen automatiskt.

Vid prenumeration av vårt nyhetsbrev krävs det att vi har en mejladress dig, denna mejladress sparas så länge du har en aktiv prenumeration. Du kan säga upp prenumerationen via en länk som finns längst ner på nyhetsbrevet. Vid uppsägning av prenumerationen raderas mejladressen.

När du skickar in ett meddelande via kontaktformuläret samlar vi in uppgifterna från kontaktformulären för att kunna kontakta dig på lämpligt sätt. Dessa uppgifter sparas i högst _____ från insamlat datum.

 

Säkerhet

Vi är mån om att dina personuppgifter hanteras på ett säkert sätt. Vår webbplats är därför utrustad med HTTPS/SSL-certifikat som används för att förhindra att utomstående personer kan komma åt informationen.

 

Rätt till rättelse, ändring, radering och invändning

Du har rätt att begära ut information om dina personuppgifter som vi har samlat in. Du har även rätt att begära ändring, radering eller invändning av personuppgifterna och/eller de ändamålen de används för.  Du har också rätt till rättelse om du till exempel vill komplettera uppgifter. För att göra något av ovanstående kontaktar du oss via mejl, alternativt via telefon via kontaktuppgifterna längst ner på denna sida. Du kommer inte påverkas negativt av att någon ändring, radering eller invänding med mera sker. Du har även rätt att lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten.

 

Cookies

Cookies är små textfiler som sparas på din dator. Dessa cookies används för olika syften, bland annat för att kunna göra att vissa funktioner på webbplatsen fungerar som de ska, men också i marknadsföringssyfte och förstå hur besökaren använder webbplatsen.

Vi använder oss av cookies när du besöker och nyttjar våra tjänster på webbplatsen. Vi använder så kallade funktionella cookies, dessa måste användas för att webbplatsen ska fungera på tänkt sätt. Vi använder oss även av cookies som ger en övergripande analytisk information för att få en bättre uppfattning av hur webbplatsen används av användarna och för statistiska ändamål. Du har möjlighet att ändra hur cookies sparas i inställningarna i din webbläsare.


Kontaktuppgifter

Entry Event Sweden AB (559004-9119)
Göteborgsvägen 52
431 37 Mölndal
031-361 90 00
support@entryevent.se

bottom of page